/ Vardagen /

Sunday Funday

Hej på er!
Nu var det ett tag sen jag skrev men veckan har varit fullspäckad. I måndags fick jag min "semester" på fyra dagar. Det var otroligt skönt. Jag märker allt att det tar på krafterna att jobba heltid nattetid. 
(null)

(null)

(null)

Tisdag bar det av till Göteborg med mamma och syrran för att se Ed Sheeran. Kan säga att det var otroligt varmt. Vet att man inte ska klaga när vi äntligen fått så bra väder i vårt avlånga land. Men vid fyra gick vi in och intog skuggplats direkt. Jag var chockad över hur bra platser vi ändå fick tillslut när det väl började. Vissa hade köat hela dagen tycker verkligen synd om dom då det verkligen inte krävdes för att man skulle få bra platser. Anne-Marie och Jamie Lawson var väldigt bra även dom och Ed Sheeran var så klart så bra som man hade väntat sig. Enda nackdelen med hela konserten var att det tog en halv timma mellan varje artist. Vilket gjorde det hela väldigt utdraget och segt. Men hann tagga upp för att sedan bli av med det.

Onsdagen spenderades med familjen och det var otroligt mysigt då vi även gick ner till Linnéparken och även kollade fotbollen när vi kom hem igen. I Linnéparken spelade John Lundvik och han hade verkligen en behaglig röst men att lyckas få Växjöbor att sjunga med och engagera sig var lättare sagt än gjort haha.

Torsdag då kom äntligen antagningsbeskedet!! Jag kan säga att jag sova inte en blund på hela natten och 10 på morgonen kom det som jag haft sån ångest fram och tillbaka över. Men lättad va jag när jag kunde meddela mina närmaste att Jönköping Universitet är skolan jag börjar läsa på i höst! Direkt efter kontaktade jag även hyresvärden som varit snäll och hållt en lägenhet till mig fram tills jag fick mitt besked. Så nu nästa vecka får jag förmodligen avtalet och då flyttar jag in i den 1 september. Så det blir en och en halv vecka pendlande för min del då kick-offen startar redan den 20 augusti. Jag firade iaf min antagning med lite procecco efter att ha varit ute på en fisketur med Filip. Vi gjorde väldigt bra ifrån oss och fick upp både två gäddor (som vi slängde tillbaka) & sen fick Filip två abborrar som vi tog hem och panerade och åt på en toast. 
(null)

Fredagen bestod utav att först och främst sova ut då det väntade ett jobbpass på natten   Och det är väl det hela helgen bestått utav samt att kolla fotboll och umgås med Filip. Helt okej helg om man frågar mig! Börjar dock kännas nu lite när man är inne på sin tredje natt men men. Imorgon blir det att åka till Ikea och kolla lite möbler som man kan behöva i sin lägenhet. Det ser jag verkligen fram emot!