/ Vardagen /

Hemfärd imorgon; firande, hockey & hundvalp!

 
Hej på er! 
Snart har ännu en vecka gått för mig iaf. Kan väl säga som så att livet på universitet är sjukt tufft då det gäller att man lägger i med plugget på egen hand. Men när det gäller att man ska palla sig till skolan varje dag 8 -16 så funkar det lite annorlunda. Iaf för mig här i Jönköping, kan säkert skillja sig från stad till stad! Men jag har väldigt sällan lektioner på t.ex fredagar och har oftast en föreläsning i ca 3h. Visst kan man väl förstå när det är just anatomi vi har. För det är väldigt jobbigt och lyssna på latinska begrepp och vad som händer i axon och transsmittor alldeles för länge...tro mig. 
 
Men men, imorgon så beger jag mig hemåt mot Växjö igen och ska börja mina helg med att gå på hockey! Har även lyckats dra med mig Filip till att kolla på Växjö Lakers. För er som inte vet om det så har han länge hållt på Färjestad, men jag tror allt att jag har väckt ett Lakers-fan som funnits i han. Han lär ogilla att jag skrev detta nu eftersom det varit mycket om och men när det gäller detta haha. Inte en enkelmatch att få han på min sida ska ni veta! Vi ska iaf gå med mina föräldrar och min lillebror tror jag vi även lyckats få med. Det ska bli väldigt mysigt och nästan ännu roligare att dom möter HV71. Känner verkligen att det för min del är en viktig match annars lär det bli prat om det i skolan när jag kommer tillbaka om Växjö förlorade! 
 
Fredag så ska jag försöka göra lite plugg och eventuellt ska jag och min lillebror dra till IKEA och kolla på lite saker men kan också hända att det sker på lördag. Just det! Lördag hämtar vi en hundvalp! Hur mysigt?? Ska bli kul och vi ska även fira mammas fördelsedag lite granna då det är nu på lördag. 
 
Söndag är planera just nu lite oklara, kan hända att IKEA blir denna dagen om inte dom andra två dagarna. Men inget jag vet än. Ska iaf senare på kvällen bege mig tillbaka till Jönköping. Ska bli skönt och komma hem lite och leva på mamma och pappa en helg. Nej, jag skojar bara! Men något som man kan sakna på vardagarna är sällskapen och vad man ska hitta på när man inte spenderar sina timmar på att plugga. Visst blir inte mycket tid över efter att man har pluggat. Men att komma hem och någon annan har gjort maten mitt i veckan är aldrig fel!
 
Hoppas ni får en toppen helg och jag bjuder på en bild från förra helgen då jag och Filip tog en utflyckt till Göteborg!