/ Vardagen /

Omtenta

Hej på er!
Nu var det ett tag sen jag uppdaterade. Men det har varit väldigt mycket plugg på senaste och jobb. Jag mår iaf bra! I helgen har jag varit hemma i Växjö en sväng och hälsat på familjen men även för att Filip idag blir 22 år, så det har varit lite firande även för honom! 
 
 
 
I lördags var jag med familjen och kollade hockey 12te raka hemma vinsten i rad nu för Växjö. Det måste jag säga att det inte är dåligt och absolut inget jag klagar över! Senare på kvällen i lördags var jag med Emma och Nellie och spelade lite spel innan Filip kom och hämtade mig. Det var både trevligt och väldigt mysigt men jag måste nog säga (pinsamt nog) att jag är då verkligen inte allmän bildad eller kunnig inom något område. Vi spelade ett spel som gick ut att man skulle svara på random fakta frågor och jag förlorade STORT. Om jag ska vara ärlig plockade jag inte en enda poäng. 
 
Idag har jag då pluggat in för anatomitentan jag har nu på lördag. Omtenta om det är värt och nämna. Ska ni någonsin plugga till sjuksköterska då ska ni veta att anatomin och fysiologi området är inget man ska ta med en nypa salt. För där gäller det verkligen och rå plugga. Vilket jag gör nu och hoppas innerligt att jag på lördag fixar denna. För annars har jag bara en chans till innan kursen spärras, dvs. jag får inte börja termin 3 förens jag fixat tentan. Kuuuuul. Då kanske ni kan förstå min stress och ångest över denna för det är bara en enda stor marddröm det asså. Men men, snart ska jag till Filip då han strax slutar jobbet och sen blir det väl och fira han lite och bara mysa. Imorgon bär det av tillbaka mot Jönköping och då tar det ett tag innan vi ses igen. För nästa helg kommer nämligen mamma till mig och jag skriver ju min efter längtade tenta då.