/ Personligt / Vardagen /

Ännu en helg har passerat

 
Ännu en helg har passerat. Helt sjukt vad tiden går fått känns knappt som det är helg förens det är måndag igen. Denna helgen har varit riktigt mysig och jag har hunnit med en hel del! I fredags kom Filip till mig och överraskade med att komma tidigare än vanligt (han gick alltså tidigare från jobbet) samt att han hade med sig en jättefin bukett med rosor i. Älskar hur romantisk och hur mycket han uppvaktar mig. Har saknat honom otroligt mycket. Gå från att ses varje helg till att han inte dyker upp på två veckor pga att jag haft andra planer då börjar man verkligen längta efter han! För er som inte vet så bor alltså jag och Filip inte samma stad utan han i Växjö och jag i Jönköping. Men planerna är att vi ska flytta ihop till sommaren och nu börjar det närma sig! Detta är något som ni säkert förstår att vi har pratat om ett tag. Då jag och Filip började prata med varandra i April så var jag mitt uppe i mitt sökande till universitet. Då var Jönköping efter att funderat länge mitt slutliga val. Det jag inte visste då var att jag några månader senare skulle bli förälskad i någon i Växjö. Men trotts detta så ångrar jag verkligen inte mitt beslut och när det gäller våran kärlek för varandra så sätts det verkligen på "prov" på ett annat sätt och när vi valde att gå in i ett förhållande visste vi båda vad som väntade. Nu kanske några undrar varför han inte flyttade med och det var av den enkla anledningen att vi båda kände att det var för tidigt och Filip offrar otroligt mycket för mig genom att flytta efter. Eftersom han inte var den som kom på idéen från början haha. 
Men men, litet sidospår... när han kom i fredags så gjorde vi inte jätte mycket mer än och njuta av att äntligen vara nära varandra igen. Vi handlade lite och gjorde till kvällsmat egengjord sushi! Så gott verkligen, dock blev riset lite hårt men det gick bra ändå haha. Vi gick och la oss rätt tidigt för i lördags skulle vi upp tidigt och åka till Mullsjö för att åka sidor. Riktigt bra ställe var det och många fina backar. Jag skrattade självklart otroligt mycket i början då Filip aldrig åkt skidor förut. Men att gå från att inte kunna åka till att ta sig ner för en rödbacke på en dag är imponerande och definitivt inget jag gjorde på ett bra tag när jag började åka. 
Efter att vi spenderat hela dagen i backen åkte vi hem helt slutkörda och parkerade oss framför mello efter att ha ätit en varsin bakpotatis, såå gott! Vi körde även via mello-appen och tippade på vart alla artister skulle hamna, hade 3 av 7 rätt haha ingen vidare duktig på det där. 
Idag, söndag har vi varit otroligt sega men lyckades ändå komma iväg till gymmet mitt på dagen för att sedan landa framför serien vi ser som heter Riverdale. Otroligt bra och lite otäck emellan åt kan jag tycka. Söndag betyder också för oss att det är dags för Filip och åka hem och lämna mig kvar, nu lät jag ensam haha. 
Jag har iallafall nu förberett lite inför morgondagen då jag ska ha en övning i Kliniska Tränings Centret(KTC) där vi ska ha en övning i vårdhygien vid patienter med multiresistenta bakterier och hur man ska skydda sig och samtidigt utföra vård. Det ska bli väldigt kul men det varar bara i 30 min sen är skoldagen över för mig. Jag har inte alls många lektioner nästa vecka så har planer på att åka hem till alla hjärtansdag på torsdag. Men jag ska också imorgon kväll på ett träningspass med Stina som heter booty move och det verkar vara otroligt populärt då det står just nu 17 stycken i kö för att gå på passet så det ser jag verkligen fram emot! 
Kommentarer (0)
Jönköping / Mullsjö / Nordic wellness / Sjuksköterskeprogrammet / Studentlivet / gymmet / mello